transparant VvE beheer

Transparantie staat bij Holland VvE beheer hoog in het vaandel. Door het gebruik van software speciaal ontwikkeld voor VvE beheer, is direct zichtbaar wat Holland VvE Beheer doet voor u als klant. Het bestuur van de VvE kan op elk moment de hele administratie inzien en de eigenaar kan zijn persoonlijke gegevens altijd terugvinden op zijn eigen, geavanceerde VvE website. Zodoende heeft het bestuur altijd een up-to-date beeld van de gang van zaken en de financiƫle situatie van de VvE.

Ook alle relevante informatie van de VvE is terug te vinden op het online portaal van Holland VvE Beheer voor alle leden.

Zodra er een (reparatie)opdracht wordt uitgezet voor de VvE krijgt het bestuur direct een kopie van deze opdracht zodat het bestuur nog meer in control is. Indien het bestuur het onverhoopt niet eens is met betreffende verzoek kan dit alsnog geannuleerd worden.

De leden van de kascommissie hebben ook het hele jaar door toegang tot een eigen deel van de portal waar zij de digitale kascontrole kunnen uitvoeren. Dus niet alleen na afloop van het boekjaar maar ook tussendoor kunnen zij altijd een extra controle uitvoeren.

Ook de tariefstructuur van Holland VvE Beheer is transparant zodat er geen verrassingen achteraf zijn over de kosten.